Franky%252520Schutz%252520Fotografie%252

Beperking

Kasteel van Sinterklaas Brugge, da's een magisch moment voor iedereen. 

Ontdek alle mogelijkheden voor bezoekers met een fysieke of mentale beperking.

Een magisch moment
voor alle bezoeker(tje)s

Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert iedereen. 
Het kasteel is omwille van de vele trappen moeilijk toegankelijk voor bezoekers met een fysieke beperking. Daarom organiseren wij een aangepaste rondleiding op vrijdag 26 november voor bezoekers met een fysieke en/of mentale beperking. Het tempo wordt helemaal aangepast, het bezoek duurt langer en er is extra veel aandacht voor de bezoeker(tje)s!

Franky%20Schutz%20Fotografie%20(539%20va
 • Wie komt in aanmerking?

  Kinderen en/of volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking komen in aanmerking voor de aangepaste rondleiding op vrijdag 26 november.
  Opgelet, onze medewerkers zijn niet bevoegd om te oordelen over een (niet) zichtbare handicap. Daarom vragen wij om altijd een geldige verklaring van een onafhankelijk arts mee te brengen. Op die manier kunnen we garanderen dat de aangepaste rondleiding zeker voorbehouden is voor kinderen en/of volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking. Rolstoelgebruikers of blinde personen dienen deze verklaring niet voor te leggen.

 • Praktische informatie

  Alle bezoeker(tje)s en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek). Kasteel van Sinterklaas Brugge wil alle bezoeker(tje)s een optimale ervaring bieden, waarbij veel interactie mogelijk is met de Pieten en Sinterklaas. Er is daarom slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Reserveer je bezoek via het reservatieformulier. Je krijgt vervolgens een betaaluitnodiging per e-mail.

 
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

 • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
 • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
 • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge