0028

Coronavirus COVID-19

Het is een bijzondere tijd: een bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge zal anders zijn dan het voorheen was.

Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er een aantal maatregelen om jouw bezoek veilig te laten verlopen.

Aangescherpte gezondheid- en veiligheidsmaatregelen voor een bezoek bij Kasteel van Sinterklaas Brugge

Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud. Het wordt opnieuw een onvergetelijk en magisch moment!
Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er - in overeenstemming met de richtlijnen van de Belgische overheid -
een aantal maatregelen om jouw bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen. 

We leggen hieronder uit wat er precies nodig is om de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers
te garanderen. Lees je dit eventjes? Zo zorgen we samen voor een magisch moment in moeilijke tijden!

Kasteel van Sinterklaas Brugge - Meet & greet met Sinterklaas

Beperking van het aantal bezoekers

Kasteel van Sinterklaas Brugge wil alle bezoeker(tje)s een optimale en veilige ervaring bieden. Er is daarom slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar tussen 9u30 en 17 uur. Om een veilige en vlotte doorstroming te kunnen garanderen worden alle beschikbare tickets verkocht in tijdsloten. 

Bezoek ons met je eigen bubbel. Door Kasteel van Sinterklaas Brugge enkel te bezoeken met je gezin of de personen met wie je een zogenaamde 'bubbel' vormt, kunnen we de richtlijnen met betrekking tot social distancing waarborgen. Je kan maximaal 10 tickets bestellen. Meer tickets nodig? Bekijk de mogelijkheden voor groepen.

 

Elke bezoeker wordt geregistreerd

Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek). Het toegangsticket is enkel geldig op een gekozen datum tijdens één van de tijdsloten.
Na afloop van het aankoopproces wordt elke bezoeker geregistreerd. De ticketkoper moet een e-mailadres en telefoonnummer geven in functie van de contactopsporing in het geval van een besmetting tijdens het evenement.

 

Zitplaatsen

Onze bezoekers zullen Kasteel van Sinterklaas Brugge voornamelijk zittend beleven. Op die manier kunnen we vermijden dat onze bezoekers teveel bewegen. Door middel van vloermarkeringen en vakken zorgen wij voor een veilige afstand tussen bubbels. Op sommige plaatsen is het nodig om extra instructies te geven. Het is belangrijk om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

 

Mondmasker verplicht voor personen ouder dan 12 jaar

Het dragen van een mondmasker is - in overeenstemming met de richtlijnen van de Belgische overheid - verplicht voor alle personen ouder dan 12 jaar, behalve tijdens het eten. De Pieten en Sinterklaas zullen geen mondmasker dragen, maar zij worden op een veilige afstand van het publiek gehouden.

 

Gezondheid en veiligheid van iedereen is prioritair

Kasteel van Sinterklaas Brugge houdt zich aan de overheidsrichtlijnen en wij vragen aan onze bezoekers om zich daar ook aan te houden. 

  • Blijf thuis met gezondheidsklachten (verkoudheid, loopneus, niezen, hoest en/of koorts). 

  • Was regelmatig je handen, ook na het snuiten of hoesten in de elleboog. Was je handen 20 seconden met water en zeep, droog je handen daarna goed af.

  • Er zijn desinfectiepunten beschikbaar bij de in- en uitgang, het horecapunt en op verschillende plaatsen tijdens de rondleiding.

Franky%20Schutz%20Fotografie%20(569%20va
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

  • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
  • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
  • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge