0028

Covid Safe Ticket

Toegang tot Kasteel van Sinterklaas Brugge is enkel mogelijk

voor bezoekers met een Covid Safe Ticket (vanaf 12 jaar).

Veilig naar Kasteel van Sinterklaas Brugge

Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud. Het wordt opnieuw een onvergetelijk en magisch moment!
Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er - in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid -
een aantal maatregelen om jouw bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen.

Praktische info

Toegang tot Kasteel van Sinterklaas Brugge is enkel mogelijk voor bezoekers met een Covid Safe Ticket (vanaf 12 jaar). Vergeet niet om ook een identiteitskaart mee te brengen.

Kinderen jonger dan 12 jaar (op het moment van het bezoek) hebben geen Covid Safe Ticket nodig.

Kasteel van Sinterklaas Brugge houdt zich aan de overheidsrichtlijnen op het moment van het evenement. Deze richtlijnen kunnen steeds gewijzigd worden. Eventuele wijzigingen worden gecommuniceerd per e-mail, via onze social media-kanalen en via deze website.

0104

Mondmasker verplicht voor personen vanaf 6 jaar

Het dragen van een mondmasker is - in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid - verplicht voor personen vanaf 6 jaar. Door het gebruik van het Covid Safe Ticket en mondmaskers is het voorbij de toegangscontrole niet verplicht om anderhalve meter afstand te houden tot andere bezoekers. Kasteel van Sinterklaas Brugge houdt zich aan de overheidsrichtlijnen met betrekking tot sanitaire voorzorgsmaatregelen en ventilatie (met CO2-meters). Voor volwassenen bezoekers zijn zitplaatsen voorzien om te voldoen aan de nieuwe coronamaatregelen.

(Actuele informatie en maatregelen via info-coronavirus.be)

Privacy

Bij het scannen van je Covid Safe Ticket worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met onze organisatie of met de bewakingsfirma. Wij krijgen enkel je naam, voornaam en geboortedatum te zien, en of je certificaat voldoet aan de vereisten om binnen te mogen (vb. of het nog geldig is).

 

Opgelet: een Covid Safe Ticket is persoonlijk, je identiteit wordt gecontroleerd. Vergeet dus niet om ook een (fysieke) identiteitskaart mee te brengen (een foto of kopie wordt niet geaccepteerd).

 

Blijf thuis met gezondheidsklachten

Kasteel van Sinterklaas Brugge houdt zich aan de overheidsrichtlijnen en wij vragen aan onze bezoekers om zich daar ook aan te houden. Blijf thuis met gezondheidsklachten (verkoudheid, loopneus, niezen, hoesten/of koorts). Er zijn desinfectiepunten beschikbaar bij de in- en uitgang, het horecapunt en op verschillende plaatsen tijdens de rondleiding.

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo