top of page
kvsdrone2.jpg

Extra Pietendisco's op vrijdag 1 december!

Kasteel van Sinterklaas Brugge organiseert extra Pietendisco's op vrijdag 1 december om 17 uur én om 18 uur. Ook de eet- en drinkchalet op het Sinterklaasplein is uitzonderlijk geopend en we trakteren bovendien op GRATIS marshmallows voor iedereen die iets koopt bij het verkooppunt! Kom jij ook?! 

De Pietendisco is gratis toegankelijk voor iedereen. Deze activiteit gaat door in de overdekte tent op het Sinterklaasplein. Dit is een gezellige plek in de schaduw van het kasteel met een grote vuurkorf en overdekte zitgelegenheid. Ontdek het assortiment met o.a. koude dranken (frisdrank, sapjes, water), warme dranken (chocolademelk, koffie), frieten en snacks, hotdogs, warme wafels, ... We trakteren bovendien op gratis marshmallows voor iedereen die iets koopt bij het verkooppunt. Heerlijk bij de grote vuurkorf op het plein! 

 

Er is een parking naast het kasteel. Een parkingticket kost 5 euro per voertuig. Bij het oprijden van de parking kan je een parkingticket kopen bij één van onze medewerkers.

0202
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo
bottom of page