0028

Extra tickets voor bezoek op vrijdagmiddag

Heel wat klassen zitten momenteel in quarantaine, waardoor hun bezoekje aan Kasteel van Sinterklaas Brugge noodgedwongen geannuleerd wordt. Kasteel van Sinterklaas Brugge heeft daarom besloten om extra tickets aan te bieden voor een (familie)bezoek op vrijdagmiddag.

Wat als ... iedereen een kijkje zou kunnen nemen in het magische kasteel van Sinterklaas? Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud! De bezoeker(tje)s worden onderdeel van een meeslepend verhaal waarbij de interactie met onze personages cruciaal is. Dit doen we door in te zetten op beleving, muziek en thematisering. Het wordt een magisch moment voor de hele familie!

Opgelet: op vrijdag 3 december is Slecht-Weer-Vandaag niet aanwezig. Daarom worden de extra tickets verkocht aan een promoprijs: 10,00 euro/persoon. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek).

 

Bestel je tickets via tickets.kasteelvansinterklaas.be!

Belangrijk bericht ivm parking: onze parking werd vorige week overstroomd door de hevige regenval. Er werd in de voorbije dagen geprobeerd om dit probleem op te lossen, maar dat blijkt erg moeilijk. Grote delen van de parking zijn nog steeds niet toegankelijk. Voor zaterdag en zondag wordt een shuttlebus ingezet vanaf een randparking, maar op vrijdag 3 december kunnen wij helaas geen alternatief voorzien. Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij het kasteel. U kunt informeren bij onze parkingmedewerker aan de Vieringstraat of er nog vrije plaatsen zijn. In het andere geval dient u te parkeren in de omgeving van het kasteel. 

0046
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo