0028

Feestje

Kom naar Kasteel van Sinterklaas Brugge en vier een onvergetelijk feestje.

De toegangstickets zijn altijd inbegrepen. Het wordt een onvergetelijk en magisch moment!

Een onvergetelijk feestje

Een feestje vieren bij Kasteel van Sinterklaas Brugge is mogelijk vanaf 8 betalende personen. De toegangstickets zijn altijd inbegrepen. We verwennen jullie vervolgens met een appelgebakje, Brusselse wafel of pannenkoek, in combinatie met koude dranken (frisdrankjes, sapjes, water) of warme dranken (chocolademelk, koffie). 
Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 kan je Kasteel van Sinterklaas Brugge enkel bezoeken met je eigen sociale bubbel.

Kasteel van Sinterklaas Brugge - Meet & greet met Sinterklaas
 • Pietenmuts

  Alle kinderen krijgen voor aanvang van het bezoek een coole Pietenmuts. Op die manier is iedereen helemaal klaar voor het bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge!

 • Appelgebakje, Brusselse wafel of pannenkoek

  Napraten over jullie betoverende uitstap met een appelgebakje, een verse pannenkoek of een heerlijk gebakken wafel? Dat kan, in combinatie met koude dranken (frisdrank, sapjes, water) of warme dranken (chocolademelk, koffie).

Parkingticket

€ 2,50 >

 
 • Rondleiding

  De Pieten nemen onze bezoeker(tje)s mee naar de mooiste kamers van het kasteel voor een nieuw avontuur! Neem een kijkje in de keukenkamer, pakjeskamer, slaapkamer van Sinterklaas, ... En oh ... Knuffelpiet en Slecht-Weer-Vandaag zijn natuurlijk ook aanwezig! De rondleiding duurt ongeveer één uur. 

 • Coronavirus COVID-19

  Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud. Het wordt opnieuw een onvergetelijk en magisch moment!
  Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er een aantal maatregelen om jouw bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen. 

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

 • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
 • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
 • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge