top of page
0139

Kasteel van Sinterklaas Brugge zoekt nog extra Hulppieten

Het is stil rond Kasteel van Sinterklaas Brugge, maar da's in deze periode van het jaar niet ongewoon. Achter de schermen zijn de voorbereidingen echter al volop bezig! Om onze bezoeker(tje)s in het najaar opnieuw te verwonderen zoeken wij nog extra Hulppieten. Iets voor jou? Schrijf je in voor de kick off-bijeenkomst op woensdag 28 september in Wijkcentrum Xaverianen via deze link.
 

Wie zoeken wij?

Kasteel van Sinterklaas Brugge zoekt animatoren (Hulppieten) met een energieke en positieve uitstraling. Je kruipt in de rol van één van onze personages. Je spreekt vloeiend Nederlands, je beschikt over een sterk improvisatievermogen. Je bent flexibel inzetbaar en je hebt - bij voorkeur - reeds ervaring in de omgang met kinderen en/of spelervaring (amateurgezelschap, theater), ... Dit is geen vereiste: er zijn kleine en grotere rollen. 

Ben je ook beschikbaar op minstens één vrijdag (25 november en/of 2 december), dan is dat een groot pluspunt.

Heb je ook dans- en zangervaring? Cool! Geef dit gerust aan bij de opmerkingen in het formulier.

Wat bieden wij?

Alle medewerkers krijgen een vergoeding (35 euro per volledige dag), een middagmaaltijd (broodje of pasta + drankje) en gratis tickets. Kasteel van Sinterklaas vzw is een non-profitorganisatie. We betoveren jong en oud: onze bezoeker(tje)s worden onderdeel van een meeslepend verhaal met prachtige decors, waarbij de interactie met onze personages cruciaal is. We creëren een magisch moment voor duizenden bezoeker(tje)s! Help jij mee?

 

Inschrijven voor de kick off-bijeenkomst

Heb je interesse? Kom dan naar de kick off-bijeenkomst op woensdag 28 september in Wijkcentrum Xaverianen. Inschrijven is noodzakelijk, vul het formulier in via deze link.

 

Tot binnenkort!


 

0145
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo
bottom of page