0028

Parking blijft ontoegankelijk: 
shuttlebussen naar Kasteel van Sinterklaas Brugge

Onze parking werd vrijdagnacht overstroomd door de hevige regenval. Er werd in de voorbije dagen geprobeerd om dit probleem op te lossen, maar dat blijkt erg moeilijk. Grote delen van de parking zijn nog steeds niet toegankelijk. Met de slechte weersvoorspellingen in het vooruitzicht hebben wij daarom besloten om het parkeerterrein volledig af te sluiten en een shuttlebus in te zetten vanaf randparking Lodewijk Coiseaukaai.

Randparking Lodewijk Coiseaukaai ligt aan het kruispunt tussen de Lodewijk Coiseaukaai met de Havenstraat, naast het Politiehuis. Deze parking is gratis toegankelijk. De shuttlebus rijdt op regelmatige basis tussen randparking Lodewijk Coiseaukaai en Kasteel Ten Berghe. Een rit op de shuttlebus is gratis op vertoon van je parkingticket. Je ontvangt bovendien een kortingsbon van 0,50 euro voor één van onze verkooppunten.

De shuttlebus rijdt vanaf 9 uur 's morgens. De shuttlebus rijdt door tot de laatste bezoekers terug aan de randparking staan.

 

Is de shuttlebus er even niet bij jouw aankomst? Wacht dan bij de signalisatie (rode banner met Kasteel van Sinterklaas Brugge-logo).  We hebben ons uiterste best gedaan om een snelle oplossing te voorzien voor dit onverwachte probleem op onze nieuwe locatie. De organisatie excuseert zich voor het eventuele ongemak,

Opgelet: wie (parking)ticket heeft voor dinsdag 30/11 of woensdag 01/12 kan wel parkeren aan het kasteel, er mag uitzonderlijk geparkeerd worden op het Sinterklaasplein.

randparking.jpg
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo