0028

Informatie voor tickethouders

De situatie rond het aantal coronabesmettingen in Vlaanderen is dusdanig verslechterd dat er opnieuw strengere maatregelen genomen werden. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om te openen. Aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie van ons evenement (vrijdag 26 november t.e.m. zondag 5 december 2021).

27/10/2020: Kasteel van Sinterklaas Brugge gaat niet door

Het was een erg emotionele en moeilijke beslissing. Afgelopen zomer waren we nog gemotiveerd en hoopvol om een aangepaste en veilige editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge te organiseren. Met een duidelijke missie: onze bezoeker(tje)s een magisch moment laten beleven in een jaar waarin helemaal niet zo veel leuke dingen mogelijk zijn. Dat was niet evident ...

 

Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 werden - in overeenstemming met de protocollen en richtlijnen van de overheid - veel maatregelen genomen en fors geïnvesteerd om een bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen. De situatie rond het aantal besmettingen in Vlaanderen is dusdanig verslechterd dat er opnieuw strengere maatregelen genomen werden. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om te openen.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie van ons evenement. Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord op je vraag bij het overzicht van de veelgestelde vragen op deze pagina. Wij willen nadrukkelijk vragen om geen contact met ons op te nemen, wij zullen iedereen zelf contacteren van zodra wij meer informatie kunnen bieden.

Tot slot: wij hopen op een beter 2021, met een editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge om nooit meer te vergeten.

Op naar betere tijden! 

Brugge, 27 oktober 2020

Het Kasteel van Sinterklaas Brugge-team

(laatste update: 24/11/2020 - 16u30)

Jouw aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie

Aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie van ons evenement (vrijdag 26 november t.e.m. zondag 5 december 2021). 

  • Je tickets worden 'opgeschoven' naar de volgende editie. De gekozen dag (vrijdag, zaterdag of zondag) en tijdslot blijven behouden.

  • Wij willen nadrukkelijk vragen om geen contact op te nemen met ons, wij zullen iedereen zelf contacteren van zodra wij meer informatie kunnen bieden. Je zal de nieuwe tickets binnenkort per e-mail ontvangen.

  • Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord op je vraag bij het overzicht van de veelgestelde vragen op deze pagina.

0057
 

Veelgestelde vragen

Wanneer zal Kasteel van Sinterklaas Brugge in 2021 plaatsvinden?


Wij zijn geopend van vrijdag 26 november t.e.m. zondag 5 december 2021.
Wat met de aangekochte tickets voor Kasteel van Sinterklaas Brugge?


Aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie van ons evenement (26 november t.e.m. 5 december 2021). Je tickets worden dus opgeschoven naar de volgende editie. De gekozen dag (vrijdag, zaterdag of zondag) en tijdslot blijven behouden.
Als je - bijvoorbeeld - tickets hebt gekocht voor de rondleiding op zaterdag 28 november 2020 om 10 uur, dan zullen je nieuwe tickets geldig zijn voor een bezoek op zaterdag 27 november 2021 om 10 uur. Wij zullen iedereen zelf contacteren van zodra wij meer informatie kunnen bieden.
Kan ik een terugbetaling aanvragen?


Aangekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie van ons evenement. Ben je om persoonlijke redenen verhinderd om Kasteel van Sinterklaas Brugge bij te wonen, dan kan je via deze link onder bepaalde voorwaarden een verzoek tot terugbetaling indienen. - Je bent om persoonlijke redenen verhinderd om Kasteel van Sinterklaas Brugge bij te wonen op de voorgestelde datum. Een geplande medische ingreep of een geplande vakantie (gepland vóór het ontvangen van je nieuwe tickets) zijn voorbeelden van redenen die geaccepteerd kunnen worden. In andere gevallen (vb. een huwelijk) zullen we een andere datum voorstellen om Kasteel van Sinterklaas Brugge bij te wonen. - Enkel de oorspronkelijke ticketkoper kan een terugbetaling aanvragen. Als je aanvraag in aanmerking komt, zullen wij je vragen om ons ondersteunende documenten te bezorgen. Je kan een aanvraag tot terugbetaling indienen t.e.m. vrijdag 30 april 2021. De federale overheid heeft maatregelen genomen om de impact op de evenementensector te beperken én de belangen van de tickethouders te beschermen. Het ministerieel besluit van 19 maart 2020, zoals gewijzigd door de ministeriële besluiten van 7 april 2020, 8 juni 2020 en 14 september 2020, is van toepassing.
Kan ik jullie financieel steunen?


Draag jij ons evenement een warm hart toe? Dan kan je ons steunen met een financiële gift op het rekeningnummer BE06 0018 4553 3922 met als vrije mededeling 'steun'. Met jouw gift blijven we kinderharten veroveren!
Waarom is er geen Kasteel van Sinterklaas Brugge in 2020?


Terug naar eind oktober: het was een erg emotionele en moeilijke beslissing. Afgelopen zomer waren we nog gemotiveerd en hoopvol om een aangepaste en veilige editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge te organiseren. Met een duidelijke missie: onze bezoeker(tje)s een magisch moment laten beleven in een jaar waarin helemaal niet zo veel leuke dingen mogelijk zijn. Dat was niet evident ... Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 werden - in overeenstemming met de protocollen en richtlijnen van de overheid - veel maatregelen genomen en fors geïnvesteerd om een bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen. De situatie rond het aantal besmettingen in Vlaanderen is dusdanig verslechterd dat er opnieuw strengere maatregelen genomen werden. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om te openen. Wij hopen op een beter 2021, met een editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge om nooit meer te vergeten. Op naar betere tijden!
We proberen jullie up-to-date te houden.


Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.
Ik ben tickethouder. Kan ik extra tickets aankopen voor de volgende editie?


Daar kunnen we helaas nog niet op antwoorden, want dat is volledig afhankelijk van de evoluties rond het coronavirus COVID-19.
Ik ben tickethouder. Mijn kind is momenteel jonger dan twee jaar, maar ouder dan twee jaar bij de volgende editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge. Moet ik een extra ticket kopen?


Neen, je zal geen extra ticket moeten aankopen voor kinderen die momenteel jonger zijn dan twee jaar, maar ouder dan twee jaar bij de volgende editie van ons evenement. De leeftijdsgrens voor gratis tickets wordt eenmalig opgetrokken tot 3 jaar, met een maximum van 2 gratis tickets per bestelling. Deze regeling is enkel van toepassing voor tickethouders van de geannuleerde editie.
Is er een vrije verkoop voor de volgende editie van Kasteel van Sinterklaas Brugge?


Daar kunnen we helaas nog niet op antwoorden, want dat is volledig afhankelijk van de evoluties rond het coronavirus COVID-19.
Zal het aanbod voor Kasteel van Sinterklaas Brugge 2021 dezelfde zijn als oorspronkelijk gepland voor 2020?


Ja, natuurlijk! Ontdek het dagprogramma voor jouw bezoek via onze kalender.
Wanneer ontvang ik mijn nieuwe tickets?


Nog even geduld, je zal de nieuwe tickets binnenkort per e-mail ontvangen. Deze mail kan ook terecht komen in de spamfolder van je mailbox. Je ordernummer blijft ongewijzigd.

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo