cover17.png

Voorleesverhaaltjes

Voor de allerkleinsten zijn er voorleesverhaaltjes op dinsdag, woensdag en donderdag.

Na een dagje rennen en vliegen brengt Huispiet rust voor het slapengaan.

Voorleesverhaaltjes 
met Huispiet

Voor de allerkleinste bezoeker(tje)s zijn er voorleesverhaaltjes op dinsdag, woensdag en donderdag. Huispiet neemt de bezoeker(tje)s zelfs even mee naar de mooiste kamers van het kasteel!
De andere Pieten en Sinterklaas zijn niet aanwezig. 
Deze mini-rondleiding met voorleesverhaaltje duurt ongeveer een halfuurtje.

0071
Kasteel van Sinterklaas Brugge - Knuffelpiet

Knuffelpiet

Iedereen is helemaal gek op Knuffelpiet, de mascotte van Kasteel van Sinterklaas Brugge. Neem een leuke foto of selfie met Knuffelpiet, daar is hij dol op!

Kasteel van Sinterklaas Brugge - Huispiet

Huispiet

Huispiet is de grootste helper en rechterhand van Sinterklaas. Hij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in het kasteel. Hij houdt heel erg van orde en netheid!

  • Historisch kasteel

    Kasteel Tudor is een beschermd monument midden in de bosrijke omgeving van het historische Brugge. Het kasteel werd gebouwd in 'Tudorstijl' in het begin van de 20ste eeuw. Vergeet niet om bij je bezoek ook de prachtige siertuin te bewonderen, of het uitgestrekte bos op het prachtige kasteeldomein. Kasteel Tudor is vlot bereikbaar op meerdere manieren. 

  • Ticketverkoop 

    De online ticketverkoop start op woensdag 1 september om 20 uur. Wij zijn open van vrijdag 26 november t.e.m. zondag 5 december 2021. Kasteel van Sinterklaas Brugge wil alle bezoeker(tje)s een optimale ervaring bieden, waarbij veel interactie mogelijk is met onze figuren. Er is daarom slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. 

Promo001.jpg
Franky%20Schutz%20Fotografie%20(2%20van%
0084

Coronavirus COVID-19

Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er een aantal maatregelen om jouw bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen.

Binnenkort beschikbaar

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

  • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
  • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
  • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge