cover07.png

Eten en drinken

Verwen jezelf met een verse pannenkoek of een Brusselse wafel.

Hier kan je ook terecht voor een heerlijke koffie of een warme chocolademelk.

Smakelijk!

Welkom in onze tearoom op de eerste verdieping van het kasteel. Chefpiet is niet alleen de beste fijnproever van het kasteel, maar ook één van de allerbeste koks: hij heeft zijn best gedaan om allerlei lekkers klaar te maken voor jong en oud! Ontdek het assortiment met o.a. koude dranken (frisdrank, sapjes, water), warme dranken (chocolademelk, koffie), pannenkoeken, Brusselse wafels, ...

tudor.jpg
  • Inkomplein

    Start je bezoek met een heerlijke koffie of een warme chocolademelk. Op die manier ben je helemaal klaar voor je bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge! Het inkomplein is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers met een toegangsticket. 

  • Mr. Chefpiet 

    Welkom in onze tearoom op de eerste verdieping van het kasteel. Chefpiet is niet alleen de beste fijnproever van het kasteel, maar ook de allerbeste kok: hij heeft zijn best gedaan om allerlei lekkers klaar te maken voor jong en oud! Vanaf 14 uur kan je dagelijks genieten van heerlijke pannenkoeken en wafels. Mr. Chefpiet is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers met een toegangsticket.

Vernieuwd 

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

  • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
  • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
  • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge