top of page
0183

Sinterklaasplein

Het Sinterklaasplein is een gezellige plek met veel activiteiten, warme vuurkorfjes en overdekte zitgelegenheid.

Het Sinterklaasplein is gratis toegankelijk voor iedereen. Kom jij ook?

Het Sinterklaasplein

Welkom op het Sinterklaasplein, in de schaduw van het kasteel. Een gezellige plek met warme vuurkorfjes en overdekte zitgelegenheid. Hier kan je Slecht-Weer-Vandaag en Knuffelpiet ontmoeten, disco dansen met één van de Pieten of heerlijk slenteren langs onze chalets met horeca en souvenirs. Ontdek het assortiment met o.a. koude dranken (frisdrank, sapjes, water), warme dranken (chocolademelk, koffie), frieten en snacks, warme wafels, ...

0157

Activiteiten

Anchor 1

Meet & greet

0159

Slecht-Weer-Vandaag

Slecht-Weer-Vandaag is het allercoolste paard ter wereld, want hij kan over daken lopen! Hij is de beste vriend van de Pieten en Sinterklaas. Ontmoet Slecht-Weer-Vandaag bij jouw bezoek op zaterdag of zondag.

0173

Knuffelpiet

Iedereen is helemaal gek op Knuffelpiet, de mascotte van Kasteel van Sinterklaas Brugge. Neem een leuke foto of selfie met Knuffelpiet, daar is hij dol op!

Eten, drinken & souvenirs

0164

De Vrolijke Noot

Breng voor of na je bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge zeker een bezoekje aan onze chalet met souvenirs, vlak bij de in- en uitgang van het kasteel. Met een Knuffelpiet- of Sinterklaasknuffel herinner je deze dag vol plezier nog heel lang! 

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo
bottom of page