Franky%252520Schutz%252520Fotografie%252

Ticketverkoop

Klaar voor een onvergetelijk en magisch moment bij Kasteel van Sinterklaas Brugge?

De online ticketverkoop start op woensdag 1 september om 20 uur. Je ontvangt je tickets meteen per e-mail.

Praktische informatie

Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek). 
Je toegangsticket is geldig op een gekozen datum tijdens één van de tijdsloten. 

Kasteel van Sinterklaas Brugge - Meet & greet met Sinterklaas
 • Ticketverkoop

  De online ticketverkoop start op woensdag 1 september om 20 uur. Wij zijn open van vrijdag 26 november t.e.m. zondag 5 december 2021. Kasteel van Sinterklaas Brugge wil alle bezoeker(tje)s een optimale ervaring bieden, waarbij veel interactie mogelijk is met onze personages.
  Er is daarom slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Om een vlotte doorstroming te kunnen garanderen worden alle tickets verkocht in tijdsloten. 

 • Coronavirus COVID-19

  Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud. Het wordt opnieuw een onvergetelijk en magisch moment! Naar aanleiding van het coronavirus COVID-19 zijn er een aantal maatregelen om jouw bezoek aan Kasteel van Sinterklaas Brugge helemaal veilig te laten verlopen. 

Meer informatie > (binnenkort beschikbaar)

 
 • Rondleiding

  De Pieten nemen onze bezoeker(tje)s mee naar de mooiste kamers van het kasteel voor een nieuw avontuur! Neem een kijkje in de keukenkamer, pakjeskamer, slaapkamer van Sinterklaas, ... En oh ... Knuffelpiet en Slecht-Weer-Vandaag zijn natuurlijk ook aanwezig! De rondleiding duurt ongeveer één uur. 

 • Voorleesverhaaltjes

  Voor de allerkleinste bezoeker(tje)s zijn er voorlees-verhaaltjes met Huispiet op dinsdag, woensdag en donderdag. Huispiet neemt de bezoeker(tje)s zelfs even mee naar de mooiste kamers van het kasteel! De andere Pieten en Sinterklaas zijn niet aanwezig. Deze mini-rondleiding met voorleesverhaaltje duurt ongeveer een halfuurtje.

Nieuw 

Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo

Kasteel van Sinterklaas Brugge

Beleef een magisch moment!

 • Facebook - Kasteel van Sinterklaas
 • Instagram - Kasteel van Sinterklaas
 • YouTube - Kasteel van Sinterklaas

© 2020 Kasteel van Sinterklaas Brugge