top of page
0201

Groot feest voor 5 jaar Kasteel van Sinterklaas Brugge

Een nieuw evenement: Sinterklaasland!

Kasteel van Sinterklaas Brugge opent in het najaar opnieuw zijn deuren. En dat is niet alles, want naar aanleiding van de 5de verjaardag van het evenement wordt een groot feest gevierd. Kasteel van Sinterklaas Brugge en Boudewijn Seapark gaan samenwerken voor een eenmalig evenement op zaterdag 18 november 2023. Het indoorgedeelte van het pretpark wordt voor één dag omgebouwd tot Sinterklaasland, een evenement rond onze Pieten en Sinterklaas!

Bobo’s Indoor (voor de gelegenheid omgedoopt tot de wereld van Knuffelpiet) is de reuzegrote binnenspeeltuin in Boudewijn Seapark met meer dan 10 attracties (botsauto's, draaimolen, springkussens, ...). Danspiet en Muziekpiet zorgen voor een supercoole Pietendisco. En er zijn natuurlijk ook meet & greet's met onze mascotte Knuffelpiet en het paard van Sinterklaas!

Dolfinarium met intrede van Sinterklaas

Op weg naar het overdekte Dolfinarium spot je heel wat Pieten. In het Dolfinarium wonen de dolfijnen, zij zorgen voor een spetterend spektakel. Dankzij een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze educatieve voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen.

 

(lees verder onder de foto)
 

0200

Hij komt, hij komt ...

De intrede van Sinterklaas wordt natuurlijk hét hoogtepunt van een bezoek aan Sinterklaasland. Het belooft een groot feest te worden met alle Kasteel van Sinterklaas-vrienden! 

 

Sinterklaasland is geopend op zaterdag 18 november 2023. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek). Om alle bezoeker(tjes) een optimale ervaring te bieden is er slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Alle tickets worden verkocht in twee tijdsloten. Er zijn tickets beschikbaar voor een bezoek tussen 13u00 en 15u00 (dolfijnenvoorstelling om 15u15) en tussen 16u00 en 18u00 (dolfijnenvoorstelling om 18u15). De ticketverkoop start op donderdag 14 september om 20 uur via www.sinterklaasland.be.


 

 

0196
Kasteel van Sinterklaas Brugge - logo
bottom of page